середа, 02 жовтня 2013 09:48

Під Київрадою масова бійка - "Беркут" відганяє людей сльозогінним газом

 Під Київрадою масова бійка - "Беркут" відганяє людей сльозогінним газом
Фото: ua.korrespondent.net

Біля центрального входу Київради натовп прорвав паркан, яким огороджена будівля.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Почалася бійка. Сотня "беркутівців"відтискають мітингувальників і кидають їх вниз по сходах. В натовп почали бризкати слізогінним газом.

В середині Київради "Беркутом" керують депутати від Партії регіонів. Про це вигукнув "свободівець" Юрій Сиротюк, якому вдалося прорватися в середину через громадську приймальню.

Наразі продовжується штурм. В людей силовики кидають димові шашки. Однак натовп не відступає. Кілька разів на сходинках міліціонери дубинками били молодих хлопців.

Люди вискакують на проїжджу частину і перешкоджають руху автомобілям. Машини сигналять. Кілька молодих хлопців розкладають залишки поваленого паркану, яким було оточено будівлю Київради. Де-не-де із натовпу люди виштовхують по двоє "беркутівців" та відтісняють їх в сторону.

Через кордон беркутівців намагався пройти "свободівець" Андрій Мохнік. Він показував посвідчення. Однак це не допомогло. Він був змушений відступитися.

 

 

Зараз ви читаєте новину « Під Київрадою масова бійка - "Беркут" відганяє людей сльозогінним газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

279

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі