субота, 01 березня 2008 13:55

Партія регіонів підтримає скасування депутатської недоторканності

 Партія регіонів підтримає скасування депутатської недоторканності

Партія регіонів готова підтримати скасування недоторканності депутатів.

Про це сказав депутат Верховної Ради, заступник голови фракції ПР Ганна Герман в ефірі телеканалу "Інтер" увечері 29 лютого.

"Якщо коаліція не проголосує за наш закон, то ми підтримаємо законопроект коаліції про скасування недоторканності депутатів, тому що не важливо, чий закон", - сказала Герман.

Також Герман зазначила, що, домовляючись із коаліцією про розблокування парламенту 4 березня, однією з вимог ПР була необхідність проголосувати за законопроект про скасування недоторканності депутатів і Президента.

Як повідомлялося раніше, депутати Верховної Ради Юлія Новикова (фракція Партії регіонів) і Катерина Лук"янова (фракція Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона") пропонують парламенту скасувати недоторканність депутатів парламенту й суддів.

На початку лютого депутати Верховної Ради Віктор Янукович, Олександр Лавринович, Олена Лукаш, Юрій Мірошниченко, Сергій Льовочкін і ще 145 членів фракції Партії регіонів пропонували парламенту встановити на конституційному рівні заборону на затримку або арешт депутатів і Президента до висунення обвинувачувального рішення суду без згоди Ради.

Крім цього, 23 січня депутати Верховної Ради Іван Кириленко (фракція Блоку Юлії Тимошенко) і В"ячеслав Кириленко (фракція Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона") пропонують парламенту конституційно обмежити депутатську недоторканність, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину « Партія регіонів підтримає скасування депутатської недоторканності ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі