субота, 17 травня 2008 18:31

Кличко: "Я спокійно ставлюся до чорного піару"

Український спортсмен Віталій Кличко нікому не відмовляє у бажанні сфотографуватися, "жодному з фанатів". Про це він заявив в ексклюзивному інтерв"ю кореспондентові Інформаційного агентства ЛІГАБізнесІнформ.

"Іноді це дуже важко - тисячі знімків в день. Але я ніколи не запрошую родовід і резюме. Люди просять, я фотографуюся. У мене мільйони фотографій - з Клінтоном, Джулією Робертс, Сталоне, Шварценеггером і так далі", - сказав він.

Коментуючи чутки про своє знайомство з відомим столичним авторитетом Віктором Рибалко ("Рибкою"), фотографія з яким нібито вивішена на одному з сайтів в Інтернеті, В.Кличко заявив: "Я спокійно ставлюся до чорного піару. Я знаю, що мені червоніти і бліднути в житті нема за що. Я живу багато років на очах у всього світу, під пильним поглядом камер і журналістів, але гроші я заробляв не як більшість українських олігархів і політиків в смутних дев"яностих, з-під поли, а на очах у всього світу, сплачуючи величезні податки і звітуючи за кожну зароблену копійку. Отже хай вигадують далі, до дійсності це не має ніякого відношення", повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину « Кличко: "Я спокійно ставлюся до чорного піару"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі