субота, 17 травня 2008 13:56

Каськів надіслав листа про свою депортацію з Росії Жириновському

Депутат від НУ-НС Владислав Каськів надіслав листа віце-спікеру Держдуми Росії Володимиру Жириновському, з яким повинен був брати участь у теледебатах на каналі "НТВ".

Про це повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу громадянської партії "Пора".

У листі Каськів висловив співчуття з приводу зриву телепрограми в зв"язку з "невмотивованим і безглуздим рішенням прикордонних служб", що, на його думку, дає підстави стверджувати про "не тільки стрімке погіршення російсько-українських відносин, але і видимі утиски свободи слова і демократії в Росії".

При цьому депутат висловив подяку Жириновському за спростування у ЗМІ "провокаційних коментарів організаторів дискусії", однак підкреслив, що характеристика Каськіва як "досвідченого фахівця з організації антиурядових провокацій" не відповідає дійсності.

У зв"язку з цим Каськів сподівається в зацікавленості Жириновського в проведенні дискусії в майбутньому, що спростує те, що зрив теледебатів був свідомо спровокований.

Як відомо, 15 травня Каськіва не пустили на територію Росії. Після зустрічі зі співробітниками українського посольства в Москві депутат повернувся в Київ, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину « Каськів надіслав листа про свою депортацію з Росії Жириновському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі