середа, 23 січня 2008 20:52

Яценюк обіцяє розблокувати роботу парламенту

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк переконаний, що йому таки вдасться переконати опозицію розблокувати роботу парламенту. Про це він заявив сьогодні під час зустрічі з суддями Конституційного суду.

Чи запрацюють депутати, стане відомо вже завтра після погоджувальної ради. А пленарне засідання заплановане на п"ятницю.

Нагадаємо, на нього перенесли розгляд всіх кадрових питань. Коаліція обіцяла в цей день скасувати депутатську недоторканність та пільги. Найближчим часом планують також обмежити витрати на утримання державних чиновників - при внесенні змін до держбюджету-2008, заявив Арсеній Яценюк.

Арсеній Яценюк, голова Верховної Ради України: "Технічний бюджет, який приймався, буде замінений нормальним стратегічним бюджетом, в тому числі будуть відредаговані і всі статті необ"єктивних і неадекватних затрат на органи державної влади", повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину « Яценюк обіцяє розблокувати роботу парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі