понеділок, 26 листопада 2007 10:23

$10 мільйонів за відсутність у Раді пропонувала бютівцю людина Клюєва

Депутатові від БЮТ Віктору Уколову запропонували 10 мільйонів доларів за те, що він після складання присяги поїде відпочивати за кордон або захворіє. Про це  "Коммерсанту-Украина" повідомив сам народний депутат. За його словами, трохи більше двох тижнів тому, 9 листопада в київському ресторані Le Grand Cafe, відбулася його зустріч з "давнім приятелем".

"Вони спочатку обирають як посередників родичів, друзів, і це абсолютно вірний розрахунок – ніхто не піде на прес-конференцію вже через те, щоб не підвести таку людину", – відзначив Уколов.

Сам він також відмовився назвати прізвище посередника, відзначивши лише, що це представник чинного на той момент Кабінету міністрів.

Саме на цій зустрічі, за словами народного депутата, йому пропонували $10 млн в обмін на те, що, зареєструвавшись і склавши присягу, він поїде відпочивати за кордон або захворіє.

За його словами, зустріч проходила у присутності ще однієї людини. "Він демонстративно нічого не замовляв, проте спостерігав за нашою зустріччю. Мені сказали, що це помічник Андрія Клюєва, – уточнив Віктор Уколов.

Матеріальна винагорода нібито пропонувалася від імені тодішнього віце-прем"єра. "Гроші пропонували готівкою. Наступна зустріч мала була відбутись у кабінеті віце-прем"єра", – повідомив Уколов, пише Огляд.

Зараз ви читаєте новину «$10 мільйонів за відсутність у Раді пропонувала бютівцю людина Клюєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі