середа, 11 липня 2007 18:47

Зубанов подарує Януковичу ще не видану книжку

У понеділок прем"єр-міністрові Віктору Януковичу виповнилося 57 років. Сьогодні він має повернутися з Іспанії, де лікував коліно.

Член Партії регіонів 49-річний Володимир Зубанов розповідає, що ще не привітав Януковича з днем народження, але подарунок для нього має.

— Ми разом з Анатолієм Толстоуховим (міністр Кабінету Міністрів. — "ГПУ") подаруємо перший том книжки "Україна: хронологія розвитку", — каже Зубанов. Розповідає, що один примірник книги буде видруковано саме для Віктора Януковича. Загалом видання презентуватимуть наприкінці серпня.

— Я, на превеликий жаль, Віктора Федоровича ще не привітав, — розповідає колишній "бютівець" 39-річний Олександр Ковтуненко.  Він один із тих, хто перейшов на бік владної коаліції. — Але треба було б, бо він мене з днем народження вітав.

Каже, що не знає смаків Януковича, отож подарунок вибиратиме за власним.

— Я поки що обмежуся телеграмою. Але якщо Віктор Федорович і далі буде тим соборником, яким він себе позиціонує, то подарую йому гетьманську булаву, — додає Ковтуненко.

Колишня прес-секретарка нинішнього прем"єра, "регіоналка" Ганна Герман подарує Януковичу власноруч вишиту сорочку. А 43-річний "регіонал" Тарас Чорновіл розповів позавчора "ГПУ", що тільки-но повернувся з відпустки і саме збирається зайнятися пошуком подарунка для лідера Партії регіонів.

— Торік подарував сучасну ікону з Італії, — каже він. І додає, що щось подібне подарує й цього разу. Можливо, це буде альбом з іконопису.

Зараз ви читаєте новину «Зубанов подарує Януковичу ще не видану книжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі