середа, 18 квітня 2007 16:48

Жовтяк тиснутиме на Ющенка через політичні сили

Колишній губернатор Київської області Євген Жовтяк, 46 років, поки що не скаржитиметься до Європейського суду на президента Віктора Ющенка. Каже, що зможе владнати конфлікт усередині держави.

Жовтяк запізнюється на зустріч із журналістами на кілька хвилин. Заходить до зали із чорним портфелем у руках. Сідає за стіл та розкладає перед собою папери. Поруч сідає його адвокат Сергій Бойко.

Жовтяк говорить, що президент зобов"язаний поновити його на посаді. Згадує, як Ющенко назвав чотири випадки, коли президент може піти у відставку. Каже, що існує 36 підстав для звільнення губернатора. Запевняє, що жодна з них щодо нього не наступила.

— Я хочу, щоб після моєї справи всі, кого незаконно звільнили чи кого збираються незаконно звільнити, знали: вони можуть захистити свою честь, гідність і ділову репутацію у суді, — каже.

Колишній губернатор сподівається, що президент усе ж поновить його на посаді. Поки що ж звертатиметься до політичних сил та громадськості, щоб вони натиснули на президента.

Верховний суд визнав незаконним звільнення Жовтяка з посади голови Київської облдержадміністрації ще 13 березня. Його повинні поновити на цій посаді. Однак, Віктор Ющенко назвав це рішення "шоу" і його не виконує.

Зараз ви читаєте новину «Жовтяк тиснутиме на Ющенка через політичні сили ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі