вівторок, 15 грудня 2015 05:20

За перевибори в Кривому Розі пікетуватимуть парламент

Проукраїнські активісти з міста Кривий Ріг на Дніпропетровщині 22 грудня пікетуватимуть Верховну Раду. Вимагатимуть від депутатів проголосувати за перевибори міського голови. Таке рішення ухвалили на недільному вічі в місті.

— Складаємо список охочих поїхати у столицю. Маємо вже 300 бажаючих. Будуть автобуси або домовлятимемося про додатковий вагон до потяга, — каже 25-річний Антон Кравченко із криворізького Автомайдану. — Не маємо сумнівів, що парламент таки проголосує за перевибори у Кривому Розі. Цього хоче більшість городян. Навряд чи депутати відмовляться врахувати думку людей.

Минулого тижня нардепи не проголосували за перевибори у Кривому Розі. Спікер Володимир Гройсман попросив фракції провести консультації для прийняття позитивного рішення.

У другому турі виборів мера Кривого Рогу переміг 66-річний Юрій Вілкул з Опозиційного блоку. На 752 голоси обійшов Юрія Милобога, 41 рік, із "Самопочі". Жителі вважають, що Вілкул сфальсифікував результати на свою користь. Місяць у місті тривають протести, збираються віча.

Зараз ви читаєте новину «За перевибори в Кривому Розі пікетуватимуть парламент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі