понеділок, 26 березня 2007 17:06

Вітренко заперечує співпрацю з БЮТ

Минулої неділі один із нардепів-утікачів із фракції Блоку Юлії Тимошенко Олександр Ковтуненко, 39 років, заявив, що БЮТ таємно співпрацює з Наталією Вітренко.

— За нашими спинами, Блоком Юлії Тимошенко, керівництвом, була підписана фактично угода, вже 4 місяці йде співпраця з Вітренко в Донецькій області, — розповідає Ковтуненко.

Голова Прогресивної соціалістичної партії 55-річна Наталія Вітренко все це емоційно заперечує. Мовляв, жодних підстав для співпраці з Тимошенко її політична сила не має.

— Думаю, що йому цю ідіотську інформацію "злила" Партія регіонів, — каже про заяву Ковтуненка. — Вона страшно налякана реакцією Донецької області на зрадництво Януковича та всієї антикризової коаліції.

Вітренко пояснює, що люди в Донецькій і Луганській областях підтримують входження України до Єдиного економічного простору і позаблоковий статус нашої держави. Натомість Янукович і коаліція, на її думку, втягують державу в НАТО й Світову організацію торгівлі.

— У Партії регіонів просто стали мокрими штани від страху, що Донбас підніметься проти них. І тому вони таку нісенітницю тиражують, — веде далі Вітренко. — Ці ковтуненки й інші розпоясалися. Я що, повинна кидати роботу й бігати на кожного дурного пояснення давати?

Зараз ви читаєте новину «Вітренко заперечує співпрацю з БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі