пʼятниця, 22 лютого 2008 17:46

Віктору Ющенку виповнюється 54 роки

Сьогодні президенту Вікторові Ющенку виповнюється 54 роки. Свій день народження він святкує вдома, у сімейному колі.

— Більше нічого не передбачається. У Віктора Андрійовича важкий тиждень був: і візит до Франції, і в Москву, — повідомила напередодні керівник прес-служби президента Лариса Мудрак, 38 років.

Додає, що його дружина Катерина Ющенко зможе привітати президента із запізненням. Цього дня вона повертається із відрядження з Європи та США.

— Катерина Михайлівна супроводжує виставку на тему Голодомору, — пояснює.

На сімейне святкування Віктор Ющенко нікого не запрошуватиме. Близькі друзі зможуть привітати його в понеділок. Як саме, у п"ятницю було невідомо. Торік вітали у залі державних заходів.

— Працівники секретаріату зібралися і привітали. Це зайняло хвилин 30–40.  Дарували квіти, співали "Многая літа". Віктор Андрійович разом із усіма випив келих шампанського. Можливо, так буде й у понеділок, — продовжує Мудрак.

Люди з оточення президента не хочуть розповідати про подарунки. Зазвичай йому дарують оригінальні чи старовинні речі. 2006-го від родини він отримав книгу 1777-го року видання. У ній зібрані православні молитви. Діти Віктора Ющенка подарували батькові власноруч зроблені сувеніри та картини. А святкував він у резиденції "Гута". За рік до того президент на свій день народження був у Брюсселі. Члени української делегації подарували йому авторучку та сувенір-бджілку. Після повернення президент відзначив подію в ірландському пабі у центрі Києва.

Зараз ви читаєте новину «Віктору Ющенку виповнюється 54 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі