пʼятниця, 21 березня 2008 18:45

Віктор Янукович розкритикував 100 днів роботи Тимошенко

27 березня буде 100 днів, як працює Кабінет Міністрів Юлії Тимошенко. Прем"єрка звітуватиме про зроблене за цей час. Лідер Партії регіонів Віктор Янукович, 57 років, її випередив. У четвер він розкритикував роботу Кабміну.

У комітетах Верховної Ради Янукович збирає членів тіньового уряду. Говорить, що зовнішня та внутрішня політика уряду Тимошенко впродовж перших 100 днів діяльності була хаотичною і авантюрною.

— Видно неозброєним оком — це підготовка до майбутніх президентських або дострокових парламентських виборів, — каже екс-прем"єр-міністр.

Провалом називає газові переговори, бажання приєднатися до Плану дій з набуття членства в НАТО та загострення відносин із Росією. Причиною газових проблем називає різну політику президента і прем"єра.

Члени опозиційного Кабміну уважно слухають. Лише Андрій Клюєв стоїть у проході й розмовляє з журналістами. Янукович вважає, що до кінця року слід чекати інфляцію у межах 20–30%.

— Що це за політика, коли ціни ростуть щодня? Фактично з"їдають ті доходи населення, яке воно отримує за рахунок популістської політики? — риторично запитує.

Кілька журналістів хочуть вийти із зали, але їх не випускають. Просять почекати, доки Янукович закінчить виступ.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Янукович розкритикував 100 днів роботи Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі