понеділок, 22 жовтня 2007 18:04

Видрін прогнозує розвал будь-якої коаліції

На вчорашню інтернет-конференцію депутат Верховної Ради 5-го скликання 58-річний Дмитро Видрін приходить за півгодини до початку. Раніше він був у БЮТ, а тепер — у Партії вільних демократів. Сідає, бере кілька аркушів із запитаннями від користувачів Інтернету.

Починає відповідати, за ним набирає  стенографістка.

— Вы извините, что делаю это при вас, — звертається до журналістів. — Вы пока пообщайтесь между собой.

Встигає відповісти на п"ять запитань. Зокрема про лідера Партії вільних демократів Михайла Бродського. Згадує, як той колись клеїв шпалери. Просить пресу ставити запитання.

Видріна запитують, чи буде створена "помаранчева" коаліція.

— Яка б не була коаліція, вона довго не протримається, — відповідає російською. — За рік побачимо декілька конфігурацій — починаючи з "помаранчевої" й закінчуючи "широкою".

Говорить, що в разі останньої прем"єр-міністром найімовірніше буде не Юлія Тимошенко, а "нашоукраїнець" Юрій Єхануров. Потім порівнює лідерку БЮТу та прем"єра Віктора Януковича:

— У боротьбі за владу Янукович готовий поставити на кон і програти свої поля для гольфу, а Тимошенко — своє й наші життя.

Потім критикує "біло-блакитних" політиків.

— Деякі високопосадовці, такі як Віктор Янукович, розніжилися від комфорту та удачі, — говорить Видрін. — Тому ці люди неспроможні до жорстких дій щодо опонентів. Вони обросли челяддю та комфортом.

Зараз ви читаєте новину «Видрін прогнозує розвал будь-якої коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі