четвер, 10 квітня 2008 18:42

Верховна Рада ратифікувала протокол про приєднання до СОТ

Учора Верховна Рада зробила останній крок на шляху України до Світової організації торгівлі — ратифікувала протокол щодо вступу до неї.

Обговорювали  питання понад півтори години. До останнього визначалася з підтримкою протоколу Партія регіонів.

— У комітети Верховної Ради вчора прийшло два примірники цього протоколу, який містить біля трьох тисяч сторінок. Документ, який визначає функціонування економічних механізмів держави на десятиліття вперед. Вчора він прийшов, і ніхто його не бачив, — пояснює "регіонал" 51-річний Олександр Лавринович.

— Якщо ми вступимо до СОТ, нам тільки трошки треба підняти стандарти. І ми можемо повернути ту роль і місце, які були в України за часів СРСР. Тоді вона була житницею Союзу, а сьогодні може стати житницею всієї Європи, — говорить голова парламенту Арсеній Яценюк, 33 роки.

Ставить на голосування. "За" голосують 411 депутатів. "Проти" лише комуністи.

— Запитання до "Армянського радіо": чим відрізняються українські й російські комуністи? Нічим. Ті й ті люблять Росію, — пояснює в кулуарах позицію КПУ "нашоукраїнка" 43-річна Ксенія Ляпіна.

Зараз ви читаєте новину «Верховна Рада ратифікувала протокол про приєднання до СОТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі