понеділок, 16 квітня 2007 18:29

Верховна Рада підправить закон про Кабмін

Верховна Рада узаконить Універсал національної єдності, щоб його дотримувалася лідерка БЮТ Юлія Тимошенко. Про це оголосив заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, 59 років, після вчорашньої погоджувальної ради.

Близько 10.30 у комітетах парламенту збираються народні депутати. Повз охорону проходить нардеп комуніст Леонід Грач.

— Вашу перепустку, — запитує його охоронець.

Грач не звертає уваги. Охоронець руками зупиняє його за плечі. Нардеп відповідає, що той повинен пам"ятати його в обличчя і йде далі. Перепустки так і не показує.

Грач відповідає, що охоронець повинен пам"ятати його в обличчя

У залі збираються народні депутати. Заходять голова Верховної Ради 63-річний Олександр Мороз та його перший заступник Адам Мартинюк. Спікер зачитує питання, які планується розглянути на цьому тижні. Деякі депутати занотовують.

— Зняття всіх нюансів по закону про Кабінет міністрів, щоб ні в кого не виникало спокуси робити спекуляції навколо цього документа, — монотонно читає Мороз.

Мартинюк бере свій блокнот. Дивиться, що в ньому написано. Здивовано широко розкриває очі й відкладає його вбік.

Після погоджувальної ради до журналістів виходить Михайло Чечетов. Кладе кипу паперів та мобільний телефон біля мікрофонів. Каже, що коаліція хоче переробити закон про Кабмін.

— Жизнь показала, что отдельные моменты требуют корректировки, — зауважує він.

Але жодного пункту, який депутати збираються змінити, Чечетов не називає.

Зараз ви читаєте новину «Верховна Рада підправить закон про Кабмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі