середа, 22 грудня 2010 10:34

"Усі ті, хто обіцяє покращення життя вже сьогодні, — брешуть"

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Нардеп Олег Ляшко  створює свою партію
Нардеп Олег Ляшко створює свою партію

Колишній "бютівець", а тепер позафракційний нардеп 38-річний Олег Ляшко створює власну партію. В його рідному Чернігові та в центрі Києва з'явилися плакати із зображенням Ляшка й побажанням щастя у новому році.

Очолите одну з наявних партій чи створите нову?

— Із цього приводу ведемо переговори, консультації. Але це точно буде опозиційна партія центристського спрямування. Захищатимемо і лівих, і правих. Головне для нас — підвищення рівня життя через економічні зміни.

Із ким об'єднаєтеся?

— Не хочу казати з ким, бо в тих політиків відразу почнуться проблеми, на них будуть "наїзди". Це в основному опозиційні, досить відомі політики. Не знаю ще, чи проект очолю я.

Сьогодні й країні 185 партій, і про більшість із них мало хто знає. Чим ваша вирізнятиметься?

— У нас у команді будуть молоді активні люди. Здебільшого — маловідомі. Бо всі відомі вже стільки "добра" наробили, що хай би йшли відпочивати.

Влада оголошує про початок економічних реформ. Яким шляхом пропонуватиме рухатися ваша політична сила?

— Всі ті, хто обіцяє покращення життя вже сьогодні, — брешуть. А економічні реформи можливі лише тоді, коли мільйонам безробітних створять робочі місця. Бо третина людей працюють на закордон. А потім ми дивуємося, чому в бюджеті немає пенсій і зарплат. Хто буде сплачувати податки до бюджету, коли люди не тут? Треба створювати умови для доступних кредитів.

Як фінансуватимете партію?

— Мільйони людей незадоволені тим, що відбувається. Якщо вони скинуться хоч по гривні, все в нас буде добре.

Особисті гроші вкладатимете?

— Обов'язково. Віддаватиму все, що маю.

Зараз ви читаєте новину «"Усі ті, хто обіцяє покращення життя вже сьогодні, — брешуть"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі