понеділок, 27 серпня 2007 17:07

Ющенкові заспівали "Многая літа!"

Автор: фото: Микола ЛАЗАРЕНКО
  Віктор Ющенко під час спілкування з прихильниками у Червонограді на Львівщині 26 серпня 2007 року
Віктор Ющенко під час спілкування з прихильниками у Червонограді на Львівщині 26 серпня 2007 року

Минулої неділі президент Віктор Ющенко, 53 роки, відвідав шахтарське місто Червоноград на Львівщині. Аби побачити главу держави й відсвяткувати День шахтаря, на Вічевій площі зібрався 20-тисячний натовп.

— Це свято стосується не тільки трьохсот тисяч шахтарських родин, а й усієї України, — каже Ющенко.

Обіцяє, що державне фінансування вугільної галузі щороку зростатиме на 30–35%. Розповідає про свої соціальні ініціативи. Мовляв, економіка вже достатньо виросла для підвищення з наступного року на 20% зарплат медикам і вчителям. Також, за словами президента, потрібно збільшити соціальну підтримку багатодітних родин, військовослужбовців та пенсіонерів.

Потім Ющенко зазначає, що дуже цінує роль Галичини у становленні України. У натовпі аплодують і починають співати "Многая літа". Президент підходить до краю сцени і кладе руку на серце.

Після мітингу глава держави їде з подарунками до 78-річного шахтаря Анатолія Акімова. Останній — голова великої шахтарської династії.

Зараз ви читаєте новину «Ющенкові заспівали "Многая літа!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі