вівторок, 03 липня 2007 18:14

Ющенко зустрічається з олігархами

Президент Віктор Ющенко зустрінеться сьогодні з представниками великого українського бізнесу. Серед запрошених — Сергій Тарута, В"ячеслав Богуслаєв, Таріел Васадзе, Костянтин Жеваго, Сергій Тігіпко, Олексій Порошенко, Олександр Слободян.

— Великий бізнес є одним із важливих чинників, що впливають, перш за все, на економічну стабільність у державі, — каже про зустріч перший заступник глави Секретаріату президента Олександр Шлапак, 47 років. — Відтак важко переоцінити значення, яке мають налагодження продуктивного співробітництва між ним та владою, вироблення їх узгоджених позицій за ключовими питаннями.

Це вже третя така зустріч глави держави з українськими олігархами. Дві попередні відбулися 2005-го та 2006 року. Головні теми сьогоднішньої — податкова реформа та процес підготовки проекту нового податкового Кодексу, ситуація із дотриманням прав власності, проблема поширення рейдерства. Результатом обговорення має стати підписання Меморандуму про співпрацю влади та великого бізнесу.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко зустрічається з олігархами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі