неділя, 25 лютого 2007 16:14

Ющенко відзначав день народження на роботі

Автор: фото: УКРІНФОРМ
  Віктор Ющенко приймає привітання на фуршеті у Секретаріаті президента минулої п’ятниці
Віктор Ющенко приймає привітання на фуршеті у Секретаріаті президента минулої п’ятниці

Минулої п"ятниці президенту Вікторові Ющенку виповнилося 53 роки. До Секретаріату президента ще зранку потяглася черга посадовців, щоб привітати главу держави. Однак першими це зробили його дружина й діти.

Катерина Ющенко подарувала чоловікові гобелен, який замовила ще торік у Косові на Івано-Франківщині. Виготовила подарунок студентка Косівського державного інституту прикладного мистецтва Оксана Уграк. Називається "Чотири пори року. Зима — Різдво". Діти подарували велику писанку зі страусиного яйця. Намальовані на ній візерунки з рибок. Це — знак перших християн. По-грецьки слово "риба" — "іхтіс" — співзвучне зі скороченим ім"ям Ісуса Христа.

Далі Віктор Ющенко вислуховував поздоровлення від політиків. Прем"єр-міністр Віктор Янукович побажав йому міцного здоров"я, сил і подальших досягнень. Також пообіцяв, що разом із урядом забезпечить президентові гарний настрій. Подарував ікону. А Юлія Тимошенко піднесла вишиті картини, на яких зображені національні костюми XIX ст. із різних регіонів України.

Гості пили горілку "Президентський стандарт"

Ще президента вітали предстоятелі українських православних церков — патріарх УПЦ КП Філарет, митрополит УПЦ МП Володимир та митрополит УАПЦ Мефодій. Вони вручили Ющенкові білі троянди. Від наукової інтелігенції вітав президент Національної академії наук Борис Патон, від дипломатів — надзвичайний і повноважний посол Грузії Григол Катамадзе.

У секретаріаті для святкування приготували фуршет. Гості закушували горілку "Президентський стандарт" овочами і канапками з креветками та чорним кав"яром, рулетами з баклажанів. Біле та червоне вина — оливками та корзинками з червоною ікрою.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко відзначав день народження на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі