вівторок, 17 червня 2008 17:59

Ющенко привітав Балогу по телефону

  Голова Секретаріату президента Віктор Балога узяв відпустку на час святкування свого дня народження
Голова Секретаріату президента Віктор Балога узяв відпустку на час святкування свого дня народження

Голові Секретаріату президента Вікторові Балозі у неділю виповнилося 45 років. Перед цим він узяв на тиждень відпустку.

— Віктор Іванович відсвяткував день народження в родинному колі, — розповідає прес-секретар глави держави Ірина Ванникова, 31 рік. — Віктор Ющенко привітав його по телефону.

Який подарунок президент підготував голові секретаріату, не каже. Мовляв, це особисте. Ющенко вручить Балозі презент, коли той повернеться із відпустки.

За фахом Віктор Балога — товарознавець. 1984 року закінчив Львівський торговельно-економічний інститут. До 1998-го керував фірмою "Барва", яка виготовляє і продає різноманітні товари— від консервів і сільгосппродуктів до вікон і пального. Нині акціонерами компанії є дружина й брати Балоги.

1998-го він став міським головою Мукачевого. За два роки Віктора Балогу призначили головою Закарпатської облдержадміністрації. 2002-го став нардепом. Під час президентської кампанії 2004 року був довіреною особою Віктора Ющенка на Закарпатті. Після виборів знову став губернатором Закарпаття, згодом — міністром із надзвичайних ситуацій. 2006-го очолив Секретаріат президента.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко привітав Балогу по телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі