середа, 21 листопада 2007 18:30

Ющенко і Тимошенко на Майдан не прийдуть

На третю річницю помаранчевої революції 53-річний президент Віктор Ющенко на Майдан не прийде. Про це говорять у його секретаріаті. Натомість він вручатиме нагороди до Дня свободи. Також візьме участь у заходах, присвячених 75-м роковинам Голодомору.

Водночас президент зазначає, що з кожною новою річницею помаранчевої революції його почуття сильнішають.

— Революція всієї роботи не робить. Вона дає шанси. А наша країна їх використовує, — говорить Віктор Ющенко.

Один із польових командирів Майдану "бютівець" Володимир Філенко, 52 роки, каже, що сьогодні переглядатиме хроніку тих подій та фотографії з Майдану. Додає, що 22 листопада у нього викликає надзвичайно позитивні спогади:

— Три роки — короткий термін для аналізу. Не дивлячись на глибоке розчарування, думаю, що Майдан свого значення не втратив. Ми — польові командири — обов"язково пройдемося Майданом. А ввечері запросимо у кафе групу співаків та журналістів на чашку чаю з тістечками.

У БЮТі говорять, що 46-річна Юлія Тимошенко на Майдан іти не планує. Хоча запевняє, що в революції не розчарувалася:

— Майдан я згадую як великий подарунок долі. Саме тоді зцементувалася моя віра в те, що якщо демократичних перетворень хоче народ, то ніщо цьому не завадить.

А "нашоукраїнець" Роман Зварич , 54 роки, говорить:

— Це третя річниця. Не думаю, що вона заслуговує на окреме відзначення. Та якщо на Майдані будуть якісь акції, я там буду. Але йти туди, щоб зробити показуху, не збираюся.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Тимошенко на Майдан не прийдуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі