пʼятниця, 02 листопада 2007 18:35

Ющенко готується до президентських виборів

За останні п"ять днів президент Віктор Ющенко підписав 11 указів про звільнення чиновників і 13 — про призначення нових.

— Він оновлює команду та готує її до наступних президентських виборів, — вважає директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов, 52 роки.

Зокрема, протягом тижня глава держави призначив нових керівників п"яти областей: Житомирської, Тернопільської, Івано-Франківської, Одеської та Кіровоградської. Перших трьох — через те що попередні керівники пройшли до парламенту за списком блоку "Наша Україна — Народна самооборона". Щодо заміни двох останніх жодних пояснень не було.

— Логіка в цих рішеннях є, — запевняє Карасьов. — Потрібно звільнятися від тих губернаторів, які принесли у своїх областях невеликий виборчий результат.

Він припускає, що найближчим часом Віктор Ющенко звільнить ще двох губернаторів — черкаського Олександра Черевка та Павла Качура з Сум.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко готується до президентських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі