середа, 08 липня 2009 18:32

Уряд звітує про виплату третини пенсій за липень

Автор: фото: Андрій Єловіков
  Під час вчорашнього засідання уряду прем’єр-міністр Юлія Тимошенко привітала віце-прем’єра із гуманітарних питань Івана Васюника з днем народження. У вівторок йому виповнилося 50 років
Під час вчорашнього засідання уряду прем’єр-міністр Юлія Тимошенко привітала віце-прем’єра із гуманітарних питань Івана Васюника з днем народження. У вівторок йому виповнилося 50 років

Уже близько двох місяців під Кабміном живуть кримські татари. Вимагають розгляду земельного питання в Криму.

— Я тут сегодня не ночевал из-за дождя, — з акцентом говорить 28-річний Олександр Джанов. — А вообще, мы тут по очереди на ночь остаемся. Остальные на съемных квартирах или у родственников.

Його слова переривають гудки дудок. Татари кричать, щоб їм повернули землю. Повз них проїжджають "мерседеси". Припарковуються перед центральним входом Кабміну. Із машин виходять урядовці та йдуть на засідання уряду.

У залі задушливо. Міністр охорони здоров"я Василь Князевич вітається з міністром освіти й науки Іваном Вакарчуком. Той проводить рукою по чолу та шиї. Вішає піджак на спинку стільця. Трохи послаблює вузол краватки. Ще дехто з міністрів знімає піджака.

Я тут сегодня не ночевал из-за дождя

До журналістів виходить міністр праці та соціальної політики 49-річна Людмила Денісова. Суржиком розповідає про виплату пенсій:

— Із першого липня ми вже перерахували 4,5 мільйона гривень. Це пенсії для третини пенсіонерів.

Прем"єр-міністр 48-річна Юлія Тимошенко в рожевій сукні з чорним паском заходить усміхнена. Розповідає, що Україна продовжує закачувати газ до підземних сховищ — у червні закачано 1,1 млрд т. Переконує, що за це вже розрахувалися.

— Щоб "Нафтогаз" стабільно працював, розвивався та давав можливість державі отримувати прибутки, потрібно збільшити його капітал, — каже глава уряду.

Зараз ви читаєте новину «Уряд звітує про виплату третини пенсій за липень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі