вівторок, 14 жовтня 2008 19:20

Уряд не дав грошей на вибори

— Задля спокою та стабільності в країні я звертаюся до президента, щоб він скасував дострокові вибори, — так прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, 47 років, відкрила учора позачергове засідання уряду. — Враховуючи необхідність захисту країни від розгортання світової фінансової кризи, нам необхідно терміново відновити роботу Верховної Ради.

Голова уряду каже, треба ухвалити постанову для стабілізації гірничо-металургійної та хімічної промисловості:

— Якщо це зроблено не буде, то абсолютно вся відповідальність лягатиме на політика, який не консолідував владу й не скасував дострокові вибори.

Потім Кабінет Міністрів обговорює відповідну постанову. Більшість підприємств у цій галузі належать бізнесменам з Партії регіонів. Проект документа забороняє підвищувати ціни на перевезення продукції вказаної галузі. Податок на додану вартість для підприємств повертатимуть протягом трьох днів. Знизять ціну на газ. Міністри приймають постанову за основу. До четверга її мають доопрацювати й ухвалити повністю.

Після засідання міністр внутрішніх справ Юрій Луценко говорить, що уряд не дав грошей на вибори. "За" проголосували лише міністри від НУ-НС, але їхніх голосів не вистачило. Луценко та міністри від БЮТу не голосували.

Зараз ви читаєте новину «Уряд не дав грошей на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі