вівторок, 10 квітня 2012 05:15

Юрія Луценка перевезли в лікарню

Екс-міністра внутрішніх справ 47-річного Юрія Луценка перевели зі столичного Лук'янівського слідчого ізолятора до лікарні швидкої допомоги.

У п'ятницю Луценка поклали в ту саму палату відділення гострих отруєнь, в якій він лежав торік під час голодування. Лише в ній на вікнах є ґрати. Двері у відділення по дзвінку відчиняє міліціонер. У палаті охорони немає. У коридорі під дверима палати — четверо охоронців, ще шестеро чергують трохи далі.

Тюремники виклали в інтернеті відео палати екс-міністра. Показали, що там двоє ліжок, зокрема одне — ортопедичне. Біля вікна — троє стільців і дерев'яний стіл. На ньому стоять чайний сервіз та скляний кувшин і шість стаканів. На стіні — плазмовий телевізор та картина. Є холодильник і електрочайник. Окремо — туалет і душова кабінка.

— Такий марафет, наближений до європейських стандартів, можна сміливо пов'язати з перебуванням в Україні представників Європи, — каже дружина екс-міністра Ірина Луценко, 46 років. — Вони можуть проявити цікавість побачити своїми очима, в яких умовах знаходиться колишній міністр.

Юрія Луценка оглянули. Підтвердили запалення підшлункової, серйозні проблеми з печінкою й тахікардію. Скільки екс-міністр пролежить у лікарні — медики не знають.

Зараз ви читаєте новину «Юрія Луценка перевезли в лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі