пʼятниця, 15 лютого 2008 17:13

Юрій Кармазін побачив кров, якої не було

У четвер увечері депутат-"нашоукраїнець" 50-річний Юрій Кармазін у прямому ефірі одного з телеканалів розповів, як у сесійній залі парламенту "регіонал" побив до крові "бютівця". За його словами, це сталося у вівторок під час блокування роботи Верховної Ради. Дорікнув, що про це всі змовчали.

— Що хтось комусь "покусав" руку — повідомляли і по телебаченню, і скрізь, — говорить Кармазін. — А те, що депутат із "Регіонів" розбив голову "бютівцю", ніхто не сказав!

"Нашоукраїнець" переконує, що це зробив Дмитро Саламатін. Нардепом від Партії регіонів він є останні два скликання. Водночас жодного разу не виступав і не написав жодного законопроекту. Раніше Саламатін був віце-президентом Федерації хокею України. Нині є членом бюджетного комітету у Верховній Раді.

— Прізвища не пам"ятаю, — відповідає на запитання "ГПУ" про потерпілого "бютівця"  Кармазін. — Я не був безпосереднім свідком, а знаходився на іншій стороні. Коли прийшов, то побачив кров.

Каже, що дізнався про бійку від колег. Від кого саме, назвати теж відмовляється.

У БЮТі про побиття свого однопартійця нічого не знають. Нардеп Олег Ляшко переконує, що про це не чув. Його колега 42-річний Андрій Кожем"якін говорить, що була лише штовханина між "бютівцями" і "регіоналами".

— Ми пішли до трибуни, щоб домовитися про подальші дії з нашими партнерами, — розповідає він. — "Регіонали" виставили супротив. Відбулося декілька швидких потасовок між нами. Депутати розтягли всіх, хто хотів когось побити.

Кожем"якін додає, що Кармазін перебільшив — крові не було. Переконує, що всі "бютівці" після штовханини почуваються нормально.

Із Дмитром Саламатіним зв"язатися не вдалося. У його депутатській приймальні на дзвінки не відповідали.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Кармазін побачив кров, якої не було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі