четвер, 13 грудня 2007 18:03

Юлію Тимошенко попередили про замах

Минулої середи до столичного офісу "Укртелекому" на вул. Володимирській прийшов чоловік. Дав 50 грн і попросив відіслати електронне повідомлення на адресу інтернет-сайту БЮТу: "Внимание! Юля! Снайпер следит за тобой! Четверг!".

"Укртелеком" оприлюднив інформацію про це та звернувся у відповідні органи. Заявив про можливий замах на Тимошенко і російський політолог Сергій Марков. Мовляв, коли Юлія Володимирівна прийде до влади, захоче арештувати своїх опонентів. Тому її можуть убити.

— Усе можливо, — коментує генерал-лейтенант СБУ 62-річний Олександр Скіпальський. — І розповсюджувати недостовірну інформацію про замах на Тимошенко не кожен ризикне. Багато хто не бажає бачити її на цій посаді. Адже сильна влада і сильний прем"єр не потрібні ні Росії, ні Америці. З нею буде набагато складніше домовитися.

Про замах на лідерку БЮТу говорили ще у травні цього року. Тодішній керівник Головної служби з питань діяльності правоохоронних органів секретаріату Валерій Гелетей показував зім"яті папірці, де навпроти прізвища "Тимошенко" було написано "снайпер" або "вибух".

Той план нібито знищення Тимошенко був такий: роздути конфлікт між нею та головою секретаріату Віктором Балогою, показати, що той хоче стати прем"єр-міністром, а потім скоїти вбивство. Знищити Юлію Володимирівну мали закарпатські кримінальні авторитети, звідки родом Балога.

Водночас учора з Вашингтона надійшла інформація, що американський Центр стратегічних досліджень прогнозує вбивство російського президента Володимира Путіна. Це має статися 7 січня 2008 року.

Зараз ви читаєте новину «Юлію Тимошенко попередили про замах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі