четвер, 06 вересня 2012 06:30

У відповідь на судовий позов активісти "Демальянсу" показали болт

Автор: фото з сайта www.zt.ua
 

Макет великого слюсарного болта принесли активісти громадської організації "Демократичний альянс" під стіни держпідприємства "Інформ-ресурс" у Житомирі 4 вересня. Це відповідь на судовий позов, у якому директор та водночас депутат Житомирської міськради від Партії регіонів Микола Примачек вимагає від "Демальянсу" 100 тис. грн. Вважає, що під час акції "Стоп свавіллю в паспортних столах" поширили неправдиву інформацію про підприємство. Активісти розповідали, які платежі є обов'язковими під час оформлення закордонного паспорта, а які — ні.
— Болт — бетонний з арматурою всередині, — каже один з організаторів акції 25-річний Дмитро Ткачук. — Робили його впродовж трьох днів. Потрібно було, щоб бетон схватився. Болт — це символ того, що їм не вдалося нас залякати своїм судовим позовом і висмоктаною з пальця сумою шкоди так званій діловій репутації. Наша діяльність призвела до недоотримання ними певної суми коштів. Ми лише надавали людям інформацію, що задекларована в офіційних документах та нормативних актах. Наша інформація допомогла людям заощадити 200-300 гривень на кожному паспорті.

Зараз ви читаєте новину «У відповідь на судовий позов активісти "Демальянсу" показали болт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі