четвер, 17 січня 2008 18:16

У Третьякова народиться двійня

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Наталія Королевська та Сергій Осика 19 грудня 2007 року у сесійній залі Верховної Ради. За кілька місяців депутатка вдруге стане мамою
Наталія Королевська та Сергій Осика 19 грудня 2007 року у сесійній залі Верховної Ради. За кілька місяців депутатка вдруге стане мамою

Сім"я народного депутата від блоку НУ-НC Олександра Третьякова, 37 років, чекає на поповнення. Незабаром дружина Алла має народити двійню — хлопчика та дівчинку.

Для цього вона поїхала до Франції, де народжувала першу доньку. Третьяков приєднається до дружини — за тиждень у депутатів розпочнуться зимові канікули.

В оточенні "нашоукраїнця" говорять, що Франція — улюблене місце відпочинку сім"ї Третьякових. Подейкують також, що Олександр Юрійович більше довіряє закордонним лікарям, аніж вітчизняним.

Першу дитину Третьякова хрестили дружина президента Катерина Ющенко та колишній глава секретаріату Олег Рибачук. Імовірними хрещеними двійнят будуть друзі депутата — "нашоукраїнці" Микола Мартиненко та Давид Жванія. Дружина останнього теж народжувала за кордоном — в Італії та Арабських Еміратах.

Також вдруге стане матір"ю народна депутатка від БЮТу 32-річна Наталя Королевська. Народжуватиме за кілька місяців. Однак говорити про вагітність відмовляється.

Зараз ви читаєте новину «У Третьякова народиться двійня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі