вівторок, 24 квітня 2007 18:12

У п"ятницю опозиція знову проведе мітинг

Увечері позавчора на Європейській площі зібралося близько двох тисяч людей. В основному студенти з прапорами "Нашої України", "Пори", Конгресу українських націоналістів.

Повз них їздять авто, бо дорогу не перекривають. Людей знімає камера, і це показують на двох великих екранах. Деякі мітингувальники намагаються стати так, аби їх теж зняли. Але оператор знімає жінку, яка показує в камеру свого язика.

Близько 19.30 ведучий Євген Ніщук оголошує про прибуття опозиційних політиків.

— Наталія Прокопович! — вигукує Ніщук, але замість неї на сцену виходить Ксенія Ляпіна. Ведучий виправляється.

— Суддя Конституційного суду, яка була звинувачена Службою безпеки, продовжує працювати. Ганьба таким суддям! — кричить у мікрофон 32-річний Руслан Князевич, який щодня ходить на засідання суду.

— Ганьба! Ганьба! — підхоплюють люди.

Наступною бере слово Ольга Герасим"юк, 48 років.

— Я не прийшла сюди шаманити, як роблять це наші опоненти, — одразу попереджає вона. — Вони справді махлюють. А я прийшла розказати правду.

Правда Герасим"юк в тому, що коаліція "пакує" людей в автобуси і привозить до Києва. Платять 150 грн у день.

— Ми не можемо ходити під себе, тинятися вулицями. Це не наш бізнес, — каже Герасим"юк про десятки смердючих біо-туалетів, які коаліціанти встановили на майдані Незалежності.

Ксенія Ляпіна закликає присутніх прийти на наступний мітинг опозиції в п"ятницю о 18-й годині на Європейську площу. За годину виступи опозиціонерів завершуються і на сцену виходить гурт "Мандри". Дехто з мітингувальників зізнається, що за участь в акції їм заплатять по 40 грн.

Зараз ви читаєте новину «У п"ятницю опозиція знову проведе мітинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі