неділя, 11 березня 2007 17:26

У Пинзеника народилася четверта дитина

У 53-річного лідера партії "Реформи і порядок", колишнього міністра фінансів Віктора Пинзеника минулої середи народився син. Це його четверта дитина.

Хлопчик з"явився на світ в одному з пологових будинків Києва. Його вага — 3 кг 770 г, зріст — 53 см. Новонароджений і мати, Марія Пинзеник, почуваються добре.

Це другий шлюб лідера ПРП. У ньому він уже має одну дитину — 12-річного Володимира. Нинішня дружина молодша від Пинзеника на 15 років. Віктор Михайлович зустрів її півтора десятиліття тому, коли викладав економіку у Львівському університеті. Марія була студенткою. Закохався і заради неї покинув дружину Уляну. Від першого шлюбу в Пинзеника є дві доньки — Оля та Юля. Спочатку діти жили з батьком у Києві, а згодом повернулися до матері на Львівщину.

— "Учетверте спечений" батько із самого ранку був у пологовому будинку, — розповідає соратник Пинзеника Володимир Філенко, 52 роки. — А потім почав бігати по памперси й одяг для новонародженого. Раніше не купував, бо боявся наврочити.

За його словами, Пинзеник уже чотири роки не вживає спиртного. Але казав, що за спадкоємця обов"язково вип"є чарку. Сам Філенко вже знає, що подарує новонародженому.

— Це буде козацька шабля, бо ж народився козак, — усміхається.

Каже, що шукатиме таку річ на ринках, а не в магазинах. Мовляв, тільки там можна знайти справжню.

— Однопартійці планують привітати свого лідера за кілька тижнів, коли будуть хрестини, — додає Філенко.

Зараз ви читаєте новину «У Пинзеника народилася четверта дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі