вівторок, 14 серпня 2007 17:21

У "Нашій Україні" звільняються керівники апарату

Більша частина виконкому партії "Народний союз "Наша Україна" минулого тижня пішла у відставку. Однією з головних причин стало несприйняття нових голів партії та виконкому — В"ячеслава Кириленка й Олега Гуменюка.

Поштовхом до звільнення стало те, що в прохідну частину списку блоку "Наша Україна — Народна самооборона" включили чимало людей, які були дуже мало пов"язані з партією. Самих же представників виконкому посунули у непрохідну частину.

Команду, яка досі працювала у партії, створив Роман Безсмертний. Кілька тижнів тому він пішов із посади голови виконкому НСНУ. Адже він є заступником голови Секретаріату президента.

Партійну посаду Безсмертного зайняв Олег Гуменюк. Він, як і В"ячеслав Кириленко, є вихідцем із Української народної партії. "Нашоукраїнці" нарікають, що ними тепер керують люди із чужої партії. Уже колишні виконкомівці скаржаться на непрофесійність і невміння нового керівництва працювати з людьми. Однак у чому це проявлялося, не пояснюють.

Серед тих, хто звільнився — перший заступник голови виконкому Ігор Жданов, заступник голови Віталій Бондзик, керівники інформаційного, юридичного й аналітичного департаментів Ігор Колесник, Валерій Карпунцов та Анатолій Луценко.

Поки що вони залишаються членами партії і перейшли на роботу в структури блоку "Наша Україна — Народна самооборона". Водночас деякі з них зізнаються, що збираються вийти з партії. А чи вступати в нову, яка має бути створена після виборів на базі виборчого блоку НУ-НС, іще подумають.

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" звільняються керівники апарату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі