понеділок, 24 грудня 2007 17:00

У дитинстві в Януковича не було іграшок

  Віктор Янукович хотів би, щоб українців перестали ділити на щирих і не щирих
Віктор Янукович хотів би, щоб українців перестали ділити на щирих і не щирих

Тиждень тому Верховна Рада відправила у відставку Кабінет Міністрів Віктора Януковича, 57 років. Учора він розповідав про діяльність на колишній посаді журналістам.

На прес-конференцію у кінотеатр "Зоряний" приходять також  Нестор Шуфрич, Василь Кисельов, Олександр Кузьмук та Інна Богословська. Сідають у першому ряду. Трохи запізнившись, Янукович спускається сходами. Із ним Раїса Богатирьова.

Екс-прем"єр читає українською мовою.

— Мій уряд нормально пропрацював вісім місяців. Далі — в умовах блокади, —  Янукович піднімає аркуш вище. — Через це довелося мобілізувати усі сили, щоб економіка нормально працювала

Його запитують, чи важко було розлучатися з владою. Екс-прем"єр усміхається:

— Я у владі людина не нова. Це вже стиль життя. Маючи досвід і команду, що я нажив за своє життя, упевнений, що це завжди буде затребувано країною.

Нещодавно дачу "Межигір"я", де проживає Янукович була, приватизувала якась фірма. Лідера "регіоналів" запитують, чи чесно приватизовувати державне майно тіньовим  способом.

— Якщо друкуватимете недостовірні дані, я подам на вас у суд, і в суд міжнародний, — обурено говорить "регіонал" — Якщо це новий проект по Януковичу, то він не вдасться. Я проста людина. Звик жити в невеличких приміщеннях. Виріс у такому і мені вистачає одного ліжка, щоб виспатися.

Додає, що президент виділив йому дачу в Пущі-Водиці, але вона непридатна для життя. Планує переселитися туди після ремонту. Каже, що за дачу в "Межигір"ї" платить 11 тис. грн оренди щомісяця. Переходить до теми Нового року.

— Хочу побажати, щоб ми з вами у 2008-му жили краще, як і весь український народ — каже екс-прем"єр. — Це буде найкращий подарунок, якщо ми цього досягнемо. Щоб не ділили Україну на своїх і чужих, демократів і недемократів, щирих і нещирих українців.

Насамкінець його запитують, кого грав у дитинстві на новорічних ранках.

— Мені приємно з одного боку відповідати на це запитання, а з другого — сумно, — веде далі Віктор Янукович. — Бо я не пам"ятаю красивого дитинства. Воно було складне. Я не мав ні іграшок, ні костюмчиків, щоб перевдягатися. Звичайний одяг, який я носив, не був доброї якості. Ми дуже бідно жили.

Зараз ви читаєте новину «У дитинстві в Януковича не було іграшок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі