неділя, 26 серпня 2007 15:44

У Черкасах думають про пам"ятники для "помаранчевих"

Минулої суботи в Черкасах побували лідери блоку "Наша Україна — Народна самооборона". Сцену для їх виступу облаштували між Палацом "Дружби народів" та пам"ятником Богданові Хмельницькому.

Черкасці починають сходитися на площу за півгодини до початку. Зо два десятки молоді з прапорами Партії регіонів стають збоку. До одного з них підходить подружжя пенсіонерів. Починають висміювати одного з хлопців. Мовляв, за гроші найнявся стояти з прапором. Той каже, що "Регіони" кращі, а "помаранчеві" перелаялися і ніякої користі Україні не принесли.

— Нічого, побачиш, колись їм пам"ятники поставлять, як Хмельницькому, — каже пенсіонер.

— Ага, надгробок, — огризається хлопець.

Суперечку перериває його керівник.

— Отойдите от него, — говорить старим. Потім наказує: — Никаких общений! Понял?

О сьомій вечора площа вже наполовину заповнена. На сцену виходить ведучий і оголошує виступ Олександра Пономарьова. Поки той співає, з площі йде багато молоді. Старше покоління продовжує чекати виступів. Після промов колишніх депутатів з "Нашої України" на сцену виходить перший номер списку блоку "НУ-НС" Юрій Луценко, 42 роки.

— Чому бандити сидять не в тюрмах? — запитує він хриплим голосом. — Тому що Піскун — в Партії регіонів. А ми оновилися, очистилися. Я завтра буду зустрічатися з Ющенком. Чи можу передати, що Черкащина готова до перемоги демократичних сил?

У натовпі відповідають "так". Луценко спускається вниз і трохи спілкується з ними. Потім живим коридором біжить до свого авто.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах думають про пам"ятники для "помаранчевих"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі