пʼятниця, 25 квітня 2008 18:25

Турчинов заявляє про блокування дешевого м"яса

Міністр і кандидат на посаду міського голови Києва Олександр Турчинов, 44 роки, звинуватив Секретаріат президента у блокуванні антиінфляційних заходів. Задля цієї заяви терміново зібрав прес-конференцію.

Турчинов запізнюється на 10 хв. Розповідає, що  уряд доручив викинути із державних резервів на ринок великий обсяг продуктів за низькими цінами. Зокрема, борошно, цукор, олію та м"ясо.

— Одна із проблем, з якою ми не очікували стикнутися — спроба підпорядкованих президентові місцевих адміністрацій це блокувати , — зазначає перший віце-прем"єр, склавши руки. — Ви пам"ятаєте заяву керівника Держрезерву Поживанова, що йому безпосередньо телефонував глава Секретаріату президента Віктор Балога й погрожував, щоб не викидав на ринок дешевого м"яса.

Турчинов називає це "нахабною цинічною боротьбою проти власного народу".

— Напередодні свят уряд зробив усе, щоб ті самі кияни могли купити дешеве і якісне м"ясо, — каже він. — Я вам назву ціни — 18 гривень.

Турчинов переконаний, що треба підпорядкувати місцеві адміністрації Кабміну. Для цього потрібно змінити Конституцію.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов заявляє про блокування дешевого м"яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі