середа, 23 квітня 2008 18:20

Турчинов виграв суд у Кільчицької

Перший віце-прем"єр та кандидат на посаду столичного міського голови Олександр Турчинов, 44 роки, не причетний до скандального будівництва на Пейзажній алеї. Таке рішення оприлюднив учора окружний адміністративний суд Києва.

Довірена особа "бютівця" Володимир Пилипенко наголошує: заступник міського голови 39-річна Ірена Кільчицька поширювала про Турчинова недостовірну інформацію.

Тиждень тому вона заявила, що до незаконної забудови на Пейзажній алеї у столиці причетні структури, засновниками яких є Олександр Турчинов та його дружина Анна. Але довести у суді ці звинувачення Кільчицька не змогла.

— Тема забудови ще не закрита. Навіть попри те, що БЮТ має важелі впливу на судову систему, — каже директор Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко, 49 років.

Говорить, що для БЮТу це — серйозна проблема. Мовляв, "бютівців" нині звинувачують у причетності до скандальних забудов у центрі Києва. І очиститися від цього буде важко.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов виграв суд у Кільчицької». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі