пʼятниця, 05 жовтня 2007 18:27

Турчинов розповів про терористичні акти

Турчинов розповів про терористичні акти

Учора керівник виборчого штабу БЮТу 43-річний Олександр Турчинов розповів про підготовку підкупів. Мовляв, цим опікується Партія регіонів.

— Уже почалися провокативні консультації з нашими союзниками. Їм пропонують гроші, аби вони не голосували за кандидатуру Тимошенко на посаду прем"єра, — говорить Турчинов. — Таким чином хочуть зруйнувати нашу коаліцію.

Він обіцяє назвати прізвища "регіоналів", які цим займаються, коли зафіксують передачу грошей.

Екс-керівник СБУ зазначає, що "Регіони" разом із соціалістами причетні до підпалів на деяких виборчих дільницях. Таким чином вони нібито хочуть знищити документи, щоб потім переписати протоколи на цих дільницях та змінити результати виборів.

— Ми звернулися до Служби безпеки, щоб запобігти цим терористичним актам, — веде далі Турчинов.

У цей час у стіні, де вмонтовані вмикачі світла й кондиціонерів, щось тріщить. Приміщенням шириться запах паленої пластмаси, але політик на це не зважає. Каже, що в штабі БЮТу є всі документи з мокрими печатками й їх охороняють. Але не пояснює, як у них могли опинитися офіційні документи. Адже БЮТ не є державним органом.

Керівник штабу запевняє, що коаліції з Партією регіонів не буде. Каже, що БЮТ виконає угоду, підписану з "Нашою Україною — Народною самообороною" про поділ посад порівну.

— Ми не відмовимося від цього принципу, хоча БЮТ програє в чисельності, — жалкує він.

Щодо ідеї надати посади "регіоналам" та комуністам у Кабміні, Турчинов каже: їхнім представникам лише забезпечать доступ до урядових документів. Керуватиме урядом Тимошенко, яка нині пише програму для Кабміну. А в парламенті "регіонали" та комуністи отримають кілька комітетів.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов розповів про терористичні акти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі