вівторок, 03 липня 2007 18:15

Третьяков звинувачує "Правицю" в шантажі

"Наша Україна" готова до приєднання "Української правиці" до єдиного блоку зі збереженням партійної назви. Але при цьому наполягатиме на виконанні домовленостей про діяльність на користь єдиної політичної сили. Про це заявляє депутат 5-го скликання, "нашоукраїнець" Олександр Третьяков.

Додає, що йдеться не про утиски чиїхось прав — усі будуть членами єдиної партії та обійматимуть відповідні посади.

— Але не може одна велика спілка людей страждати від амбіцій малої групи. Сумарний рейтинг "Нашої України" та "Народної самооборони" близько 18 відсотків, тоді як у "Правиці" — лише один відсоток, — каже Третьяков.

Він наголошує, що "Наша Україна" не висуває умов. Навпаки, впродовж останніх двох років постійно відчуває на собі легкий шантаж з боку інших політичних сил.

— Нам постійно зауважують: якщо не об"єднаєтеся, не дасте, що нам потрібно, ми підемо на вибори самостійно, отримаємо один відсоток голосів, якого вам не вистачить для того, щоб створити більшість, — зазначає Третьяков.

За його словами, особисто він є прихильником створення єдиного блоку політичних сил з "Нашої України", "Народної самооборони" та "Української правиці".

— Але це питання політичних переговорів, насамперед із Юрієм Луценком. Його рух отримав підтримку в народу, тому наш блок називатиметься "Наша Україна–Самооборона". Не виключено, що до нього приєднається блок Юрія Кармазіна, — припускає колишній нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Третьяков звинувачує "Правицю" в шантажі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі