понеділок, 12 березня 2007 18:21

Томенко пояснив різницю між сексом та політикою

— Секс відрізняється від політики тим, що в першому випадку народ отримує задоволення від процесу, а в другому випадку — від результату, — говорить на брифінгу віце-спікер Микола Томенко, 42 роки. — Я б хотів, щоб у парламенті ми все-таки отримали результат.

На своєму першому брифінгу як віце-спікер каже, що опозиція може знову блокувати роботу парламенту, якщо коаліція не виконає її вимог. Але особисто участі в цьому обіцяє не брати.

— Я балотувався на посаду віце-спікера не для того, щоб блокувати, а для того, щоб опозиція була представлена в керівництві Верховної Ради, — пояснює Томенко.

Повідомляє, що законопроект "регіонала" Василя Кисельова про проведення одночасно президентських та парламентських виборів 30 вересня цього року зареєстровано у Верховній Раді. Але, найімовірніше, до порядку денного його не внесуть.

— Цей проект не можна виносити на голосування, оскільки в самому тексті містяться норми, які прямо порушують Конституцію, — каже віце-спікер.

Томенко критично відгукується про ініціативу президента Віктора Ющенка щодо створення в Україні музею радянської окупації. Вважає, що треба давати можливість різним сторонам пояснювати свою позицію.

Зараз ви читаєте новину «Томенко пояснив різницю між сексом та політикою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі