пʼятниця, 08 серпня 2008 18:13

Томенко не бачить відновлювальних робіт на Закарпатті

Народний депутат-"бютівець" 43-річний Микола Томенко їздив до затоплених селищ Закарпаття. Він запевняє, що після повернення звідти президента Віктора Ющенка там припинили відновлювальні роботи. Додає, що має відео із записом на підтвердження своїх слів.

— Необхідно припинити циркові вистави, коли через годину після від"їзду президента з постраждалих територій зникають представники МНС, будівельники і транспортники, залишивши після себе дві зариті труби в річці й капсулу — фундамент майбутнього будинку, — каже Томенко.

Він розповідає, що в середу був у селі Ясиня Рахівського району. Але не побачив там жодних робіт.

— Можливо, вони виїхали за президентом в іншу область? — іронізує депутат. — До слова, на будівництві чергового супермаркету "Барва" в одному з цих районів ішла активна робота.

Томенко натякає на фірму "Барва", до якої має відношення родина глави Секретаріату президента Віктора Балоги.

У Закарпатському управлінні МНС заяву нардепа-"бютівця" спростовують. Додають, що глава держави розпорядився направити до Ясині додаткові сили аварійно-рятувального загону. Вони це зробили.

Політолог Михайло Басараб, 31 рік, важає, що такі заяви — це боротьба прем"єра з президентом за виборців Західної України.

— Слова Томенка прозвучали, щоб "опустити" Ющенка як конкурента Тимошенко, — говорить він. — Шкода, що триває змагання за роль більшого рятівника і співчуваючого людській біді.

Зараз ви читаєте новину «Томенко не бачить відновлювальних робіт на Закарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі