пʼятниця, 21 січня 2011 08:46

Тимошенко змінила дев'ять пальт за півтора місяця

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  18 січня. Екс-прем’єр Юлія Тимошенко прийшла на допит у Головне слідче управління Генпрокуратури у темно-сірому пальто та чорних туфлях
18 січня. Екс-прем’єр Юлія Тимошенко прийшла на допит у Головне слідче управління Генпрокуратури у темно-сірому пальто та чорних туфлях

Із 2 грудня екс-прем'єра 50-річну Юлію Тимошенко викликають на допити до Головного слідчого управління Генпрокуратури. Вона свідчить у кримінальних справах, які порушили щодо неї.

Юлія Володимирівна практично жодного разу не одягала до слідчого одне і те саме вбрання. Якщо в одному пальті приходила кілька разів, доповнювала його деталями. Завжди була в туфлях на високих підборах та платформі. На трьох останніх допитах була в коричневих, сірих та вишневих колготках. Доти завжди носила тілесні.

За півтора місяця змінила 12 пар взуття та одягла дев'ять різнокольорових пальт від української дизайнерки Айни Гассе. Усі пошиті в єдиному екземплярі. Зараз Гассе відмовляється говорити на цю тему. Раніше розповідала, що шиє по кілька речей за раз і що Тимошенко сама добирає тканину. Пальто від Гассе коштує близько 6 тис. грн.

— Юлія Тимошенко вдягається стильно та по обстановці, — каже стиліст 43-річний Сергій Маурін. — Переважно носить одяг стриманих кольорів, бо вона була прем'єром і намагалася ним залишатися. А в чиновників суворий дрес-код. Зараз Тимошенко приватна персона, тому може дозволити собі яскравіші кольори, прикраси. Нещодавня її поява у вишневому не є даниною моді, бо цей колір не буде жорстко модним у цьому сезоні. Зимою завжди вдягають одяг чорного, білого або з відтінками червоного.

2 грудня. На перший допит до прокуратури Тимошенко вбралася у чорні туфлі й темно-синє пальто з поясом та рукавами на три чверті довжини руки. Пальто доповнювали бежеві мереживні манжети й комір сукні такого у тон до пальта. Комір прикрасила плетеною брошкою з намистом. Це пальто та сукню вдягла на свій восьмий допит 30 грудня. Але взула яскраво-сині туфлі (на фото). Схоже, вони обтягнуті атласною тканиною.

15 грудня. Пальто кольору мокрого асфальту завдовжки до середини гомілки. Вдягла світло-сірі туфлі (на фото) та на кілька тонів світлішу сукню. Це ж пальто вдягла 18 січня. Додала чорні туфлі на підборах і темно-сірі колготки. Того дня мала найвищі підбори за весь час походів на допити. Прийшла в сукні без ґудзика ззаду.

20 грудня. Сірі туфлі й бежеве пальто з високим подвійним коміром та коричневим ґудзиком під ним. Підперезалася коричневим ременем зі шкіри, схожої на крокодилячу. Так само вдяглася на допит 5 січня. Мала це пальто й 17 січня — підібрала до нього коричневий джемпер та зелену спідницю. Одягла коричневі, а не тілесні, колготки. Взулася у коричнево-зелені туфлі з бантиком на носку (на фото).

22 грудня. Світло-сіре пальто й сукня, в яких два роки тому зустрічалася із білоруським президентом Олександром Лукашенком. Взула світло-сірі туфлі.

24 грудня. Cвітло-коричневі туфлі, в яких була на зустрічі з російським прем'єром Володимиром Путіним у Москві 2008 року. Одягла коричневе пальто з великим круглим коміром та бантом під ним.

27 грудня. Просторе світло-сіре пальто з двома ґудзиками на поясі й коричневі туфлі з гострим носком.

29 грудня. Чорне пальто з паском із такої самої тканини. З-під нього видно білий комірець сукні й манжети. Це саме пальто, але з іншою блузкою, вдягла на допит 31 грудня. Була взута в чорні лаковані туфлі.

13 січня. На допит прийшла у світло-сірому розкльошеному пальто. Взула світло-сірі туфлі з замші.

19 січня. Вишневе пальто трохи за коліно. Під нього вдягнула бузкову сукню, темно-вишневі колготки й такого ж кольору туфлі.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко змінила дев'ять пальт за півтора місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі