пʼятниця, 04 липня 2008 16:48

Тимошенко вколола палець у Миколаєві

Учора о дев"ятій ранку прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, 47 років, прилетіла до Миколаєва. Її зустрічають керівники області. Одягнена глава уряду у світло-лимонний трикотажний костюм: комірець із прозорих квіточок з намистинами, пряма спідниця нижче коліна.

Спочатку прем"єрка їде на сільськогосподарське підприємство "Гур"ївка" в Новоодеському районі. Їй розповідають про збирання ранніх зернових.

— Середня врожайність — 35 центнерів із гектара, — зауважує керівник господарства Віктор Губанов.

Із запізненням на півгодини Юлія Тимошенко прибуває на суднобудівний завод "Дамен Шипярдс "Океан". Її супроводжує генеральний директор Микола Романчук. Веде прем"єра до місця закладки нового судна.

— Ось тут унікальна споруда — сухий док, — розповідає. — Судно будують не на воді, як на багатьох суднобудівних підприємствах. А вже потім виводять на річку.

Торік завод виконав 13 суднобудівних замовлень. Заробили на цьому майже 11 млн грн.

Юлія Тимошенко вітається із працівниками підприємства. Їй дарують букет троянд, але не плескають. Прем"єр бере квіти, зойкає й хапається за палець. Передає букет охоронцеві.

У промові глава уряду запевняє, що інфляцію у країні буде подолано. Один зі шляхів — підвищення зарплатні.

— Думаю, що у вас вона підніметься найближчим часом, — зазначає прем"єрка. — Ось коли я приїду 24 серпня, тоді й порівняємо — якою була зарплата сьогодні і якою стала. Тоді, може, зустрінете мене оплесками. На це їй аплодують.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вколола палець у Миколаєві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі