понеділок, 26 листопада 2007 18:13

Тимошенко виповнюється 47 років

Тимошенко виповнюється 47 років

Сьогодні лідерці БЮТу Юлії Тимошенко виповнюється 47 років. Однак свої дні народження вона святкувати не любить.

— Я до цієї дати спеціально не готуюся, — говорить її соратник 65-річний Володимир Яворівський. — Ну що, мені немає чого робити? Сидіти два дні й готуватися до дня народження Юлії Тимошенко, яку я люблю як жінку і як політика?

Нещодавно Яворівський, який є головою Спілки письменників, видав два томи своїх "Вибраних творів". Ілюстровані вони малюнками Івана Марчука, якого місяць тому в Британії зарахували до сотні геніїв сучасності. Це і буде подарунком.

— У книжці є й фотографія Юлі. Їй буде приємно, — веде далі "бютівець". — Дорогими подарунками нехай займаються бізнесмени. А я — бідний інтелігент.

— Я привітаю Юлію Володимирівну трояндами, вона їх дуже любить, — розповідає 55-річний нардеп-"бютівець" Микола Сивульський. — Якщо буде сесія, то на фракції привітаємо, а якщо не буде, то в офісі.

На один із днів народження Тимошенко видрукували присвячений їй випуск газети в одному примірнику.

— Був час у 1990-х , коли їй подарували картину, — розповідає Сивульський. — На ній Тимошенко та інші соратники на барикадах — за мотивами Французької революції. Такі от речі вона цінує.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко виповнюється 47 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі