вівторок, 16 жовтня 2007 16:58

Тимошенко відмовилася говорити про коаліцію

Учора на прес-конференції 46-річна лідерка БЮТу Юлія Тимошенко відмовилася говорити про політику. Присвятила її трагедії у Дніпропетровську.

Тимошенко запізнюється на 20 хв. Із прес-секретаркою вони одягнені в чорне. Попереджає, жодних запитань про коаліцію та договори не ставити. Наголошує, що  дніпропетровська газопостачальна компанія перебуває у приватній власності.

— Я б хотіла, щоб у цій трагедії не шукали цапа-відбувайла, — каже Тимошенко. — За це мусять відповідати власники системи газопостачання.

Вона пропонує висувати жорсткіші умови експлуатації газопостачальних систем або ж повертати їх у державну власність.

Додає, що не можна чекати початку роботи нового парламенту. Мовляв, президент має скликати засідання Ради національної безпеки й оборони. Вона має розібратися з приватизованими системами газопостачання.

Обіцяє допомагати людям компенсувати втрати квартир і майна. Розповідає, що для захисту потерпілих її блок виділив десять високопрофесійних юристів. Вони допомагатимуть у судових процесах проти компанії "Дніпрогаз", що належить російському бізнесменові Віктору Вексельбергу.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відмовилася говорити про коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі