середа, 18 липня 2007 16:51

Тимошенко пропонує не продавати в парламенті випивку

На вчорашню прес-конференцію в Українському домі 46-річна лідерка БЮТу Юлія Тимошенко приїхала на чорному "мерседесі" з урядовими номерами. Із нею були сім охоронців. Інші дванадцять пильнували чотири виходи з концертного залу, де мала виступати Тимошенко.

Лідерка БЮТу запізнюється на 15 хв. Одразу ж називає тему брифінгу: реформа Конституції. Каже, що запропонувала винести на всенародний референдум дев"ять питань. Це і форма правління в державі — президентська чи парламентська, і обрання та відкликання народом суддів, і скасування депутатської недоторканності й пільг.

— Наша фракція в парламенті в цілому голосувала за скасування цих пільг, але ми не набрали 226 голосів. Інші підтримали частково, — зауважує Тимошенко. — Потім вони отримали машини, компенсації, квартири. Тож їм практично не потрібно витрачати гроші, бо вони ще й можуть гарно поїсти у буфеті Верховної Ради.

Говорить, що треба заборонити продаж у парламенті спиртних напоїв. Мовляв, після обіду депутати п"ють і не дають працювати.

Переходить до політичних династій. Каже, що деякі діти ще не народилися, а вже мають депутатський мандат.

— Я маю на увазі родину Януковича, — уточнює  Тимошенко. — Там у нас і батько, і син, і внуки скоро будуть.

На запитання, чи не БЮТ розмістив телерекламу з Нострадамусом, де йдеться про наступного президента-жінку, Тимошенко всміхається:

— Ми не замовляли, але хотілося б вірити, що це правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пропонує не продавати в парламенті випивку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі