вівторок, 21 серпня 2007 17:37

Тимошенко пообіцяла Дніпропетровську метро

Лідерка БЮТу Юлія Тимошенко, 46 років, минулого понеділка відвідала Дніпропетровщину. Її перша зустріч після прильоту — з працівниками пологового будинку N2. Лікарі — всі в білому, з червоними кульками в руках. Із плакатом "Щира подяка за Вашу допомогу новонародженим українцям!" півгодини чекають на Тимошенко.

Коли лідерка БЮТу нарешті приїжджає, медики її оточують. Тимошенко цілує свою подругу Людмилу Падалко — головну лікарку пологового будинку, яка водночас є депутатом Дніпропетровської обласної ради від БЮТу. Далі вони прямують усередину, на зустріч із матерями новонароджених.

— Сподіваюся отримати свої дванадцять тисяч гривень, обіцяних Юлею при народженні однієї дитини, — говорить одна з них, Аліна Згірська.

Її Тимошенко вітає особисто.

— Тепер у мого сина є майже хрещена — Юлія Тимошенко. У свої чотири дні він уже зміг із нею побачитися, — радіє Згірська.

Інші жінки визирають із палат і телефонують додому — розповідають про приїзд Тимошенко. Вона ж тим часом влаштовує міні-прес-конференцію. Розповідає, що нині в Україні глибока демографічна криза. Тому вона всіма силами допомагатиме молодим мамам.

Далі лідерка БЮТу їде на зустріч із фермерами, які чекають на неї в п"ятизірковому "Гранд-готелі". Тимошенко — вся в білому. Має представляти свою програму "Аграрний прорив". Із зали її запитують, чому тепер політики не з аграріями.

— Була на ярмарці. Бачила Литвина, який доїв корову. Тому тут якраз усе нормально, — віджартовується Тимошенко й уже серйозніше додає: — Однак це більше популістські дії.

Говорить, що дуже скучила за Дніпропетровщиною, нарешті за тривалий час зустрілася з матір"ю. Обіцяє взяти не менш як 226 мандатів у парламенті. Каже, що треба запровадити нульові податки у сільському господарстві й обіцяє знайти гроші, аби добудувати метро в Дніпропетровську.

Фермери на всі обіцянки кивають, але не аплодують. По завершенні зустрічі хтось каже:

— Прорив! Хотя би не нарив получився.

Тимошенко тим часом з ескортом із п"яти машин вирушає до Павлоградського р-ну, в село Карабинівка. Там прямо на пасовиську в обідню перерву зустрічається з селянами, які саме подоїли корів.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пообіцяла Дніпропетровську метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі