четвер, 27 вересня 2007 18:02

Тимошенко носить сумочку за дві тисячі доларів
7

У день створення помаранчевої коаліції 22 червня 2006 року Юлія Тимошенко прийшла до Верховної Ради у кашеміровому пальті-піджаку. Такі у магазинах ”Луї Віттон” коштують від 2100 до 4200 доларів. Її білі туфлі від цієї ж фірми коштують 600 доларів
Фото: фото: УНІАН
Cумочка Тимошенко від ”Луї Віттон” коштує 2140 доларів
Німецькі окуляри ”Монблан” Петра Симоненка обйшлися йому у 450 доларів
Годинник ”Бреґе” вартістю 17 тисяч доларів Юрієві Луценку подарував міністр внутрішніх справ Росії Рашид Нургалієв
Швейцарський годинник лідера комуністів Симоненка ”Лонжин” коштує 2300 доларів

Більшість лідерів провідних політичних сил країни кажуть, що живуть лише на зарплату. Вони не люблять розповідати, звідки гроші на дорогий одяг та престижні авто. Також не завжди декларують свої доходи.

Вітчизняні дизайнери вважають 46-річну лідерку БЮТу Юлію Тимошенко найстильнішою та наймоднішою жінкою-політиком.

— Вона вибрала стиль і слідує йому, — зазначає дизайнер Віктор Анісімов.

Кілька років тому Юлія Володимирівна віддавала перевагу діловим костюмам. Але потім в її гардеробі почав переважати одяг від французької фірми "Луї Віттон". Тимошенко носить жакети з великими ґудзиками та круглими комірами. Це фірмова ознака "Луї Віттон". Лідерка БЮТу має червоний та синій жакети цього бренду. Один коштує близько $1750. У комплекті з жакетом йде спідничка. За неї треба викласти щонайменше $1050. У Юлії Володимирівни їх три — червона, синя та біла. Тимошенко має також дві однакові сукні червоного та чорного кольору з прозорими плечима та бантами на стегнах. Вони обійшлися у $4000. А ще — кілька пальт від "Луї Віттон". Одне з них — світло-бежевого кольору з ґудзиками у вигляді ягід калини. У парі з ним іде спідниця. Разом це вбрання коштує $3550.

Екс-прем"єрка носить не лише одяг від "Луї Віттон", але й аксесуари. Серед них — щонайменше дві сумочки. Перша — коричневого кольору — коштує $1280. Друга — біла — за $2140.

Вона має також одяг і від інших модельєрів. Він тієї ж цінової категорії.

Із українських дизайнерів Юлія Володимирівна надає перевагу одягу від Айни Гасе. До речі, її колишній чоловік Анатолій Семинога у минулому скликанні парламенту був "бютівцем". Дизайнерка пошила для Тимошенко сіру сукню з рукавами-ліхтариками й відкритою прозорою вставкою на спині. Вона одягала її під час призначення прем"єр-міністром 2005 року.

До автомобілів такої пристрасті, як до одягу, Тимошенко не виявляє. Проте її авто мають одну особливість — усі вони броньовані. Це подвоює їхню вартість. У гаражі Юлії Володимирівни, зокрема, є чорний "мерседес" із номером 061 та чорний БМВ.

Ще під час свого прем"єрства лідерка БЮТу заявляла, що дорогі речі купує за гроші, які заробила, керуючи корпорацією "Єдині енергетичні системи України". Але в останній декларації за 2004 рік про ті заощадження нічого не сказано. Там записано лише 60 тис. грн. Про свої доходи торік Тимошенко мовчить і досі.

Мороз одягає майку під білу сорочку

На запитання, як він ставиться до Юлії Тимошенко, Віктор Янукович якось сказав: "До всіх красивих жінок ставлюся, як мужик. А як інакше може ставитися здоровий чоловік?".

Нинішній прем"єр-міністр не надто відстає від своєї попередниці у вартості одягу й аксесуарів. Янукович носить годинник швейцарської фірми "Бланкпейн". Він має два циферблати й наділений додатковою функцією: показує час у будь-якому куточку світу. Його ціна — $8 тис. У Януковича є також два годинники з білого золота: швейцарський "Зеніт" та "Ай Дабл"ю Сі". Перший обійшовся головному "регіоналу" щонайменше в $10 тис., другий — вдвічі дорожчий.

Віктор Федорович надає перевагу одягу італійської фірми "Бріоні". Костюм коштує не менше $3 тис., а пальто — $5 тис. У прем"єра є туфлі зі шкіри страуса вартістю понад $1 тис.

Згідно з останньою декларацією, 2005 року Янукович заробив 42,5 тис. грн. Нової декларації він не оприлюднює.

Нині лідер Партії регіонів користується державним транспортом. Зокрема, Україною їздить американським гібридом автобуса й джипа — "Джі Ем Сі Савана". Усередині нього є столик, ліжко, телевізор і спецзв"язок. Вартість авто — понад $100 тис.

Лідер "Нашої України — Народної самооборони" Юрій Луценко, 42 роки, носить годинник "Бреґе" за $17 тис.

За словами його прес-секретаря Інни Кисіль, це подарунок від міністра внутрішніх справ Росії Рашида Нургалієва. В Юрія Віталійовича є й інші годинники, подаровані колишніми колегами з Грузії та Вірменії. Що він подарував їм — невідомо.

Щодо одягу, то колишньому міністрові МВС імпонує спортивний стиль. Він їздить на чорному "мерседесі". Нещодавно Луценко оприлюднив декларацію про доходи. Там зазначено, що торік разом із дружиною вони заробили понад 750 тис. грн.

Раніше Петро Симоненко, 55 років, носив "Франк Мюллер" за $10 тис. Це швейцарський механічний годинник ручної роботи із золота.

Нині на руці головного комуніста — швейцарський "Лонжин" за $2300.

Симоненку, як і Януковичу, подобається одяг від "Бріоні". Йому також шиють костюми на замовлення. Вони обходяться у кілька разів дешевше — від $500 до $1 тис. Симоненко носить німецькі окуляри "Монблан" за $450 і користується телефоном "Самсунґ Х820" за $200.

Остання декларація свідчить, що 2003-го він заробив 31,355 тис. грн. Там також вказано, що в нього є автомобіль "УАЗ-469".

"У його одязі завжди є деталь, що приваблює людей", — каже про 51-річного Володимира Литвина київський дизайнер Андре Тан.

Екс-голова Верховної Ради також віддає перевагу одягові марки "Бріоні". Однак розповісти "ГПУ" про його смаки Ольга Чорна, прес-секретар Володимира Михайловича, відмовляється. За її словами, Литвин про таке не любить говорити. Декларацію про доходи екс-спікер теж не оприлюднює.

Лідер Соцпартії Олександр Мороз, 63 роки, носить костюми від українського дизайнера Михайла Вороніна. У магазинах вони коштують до $500.

Мороз ніяк не може позбутися звички, характерної для радянських часів. Він і досі вдягає майку під білу сорочку.

Його прес-секретар Вікторія Шведова розповіла "ГПУ", що Олександр Олександрович користується радянським годинником "Зоря".

В останній декларації, яку лідер Соцпартії оприлюднив 2004 року, зазначено, що за попередній рік він заробив 34,584 тис. грн.



   
   
   
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко носить сумочку за дві тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі