Ексклюзиви
пʼятниця, 07 вересня 2007 17:20

Тимошенко назвала Мороза дідусем, а Симоненка гібридом

Позавчора на Хмельниччині побувала Юлія Тимошенко. До обласного центру приїхала о 17.00. За півгодини до її прибуття пішла злива, і мітинг лідерки БЮТу був на межі зриву. Однак дощ швидко скінчився.

У "бютівських" наметах на центральному майдані міста роздають футболки й кепки з партійною символікою та зошити з фотографіями Тимошенко. Виникають чималі черги.

— Кепки скінчилися! — вигукують в одному з наметів. Із десяток людей хутенько перебігають до іншого.

Виступає народний артист Тарас Петриненко. Співає під фонограму кілька патріотичних пісень. Потім на сцену виходить Юлія Тимошенко.

— Після дострокових виборів у парламенті вже не буде дідуся Мороза, — каже хмельничанам. — Та й Комуністична партія має досить мало шансів потрапити до парламенту. Симоненко перетворився на якогось гібрида. Якби Ленін побачив, кому в руки він передав свій спадок, то перевернувся б у гробу.

Натовп бурхливо реагує. Одному з пенсіонерів стає зле, його виводять попід руки. Пахне корвалолом. Із пластикової пляшки чоловікові поливають на шию.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко назвала Мороза дідусем, а Симоненка гібридом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути