середа, 04 квітня 2007 17:43

Тимошенко нагадала "клікуху" Ківалова

— Іуди, які перейшли в коаліцію, не ввійдуть більше у список БЮТу на виборах до Верховної Ради, — таку заяву лідерка блоку Юлія Тимошенко, 46 років, зробила після зустрічі з послами іноземних держав увечері минулого вівторка.

Тимошенко заходить до зали усміхнена, у руках тримає Конституцію України. Зустріч відбувається за зачиненими дверима. Триває близько години.

Потім гості виходять, жваво про щось перемовляються. В усіх піднесений настрій. Посли усміхаються перед телекамерами.

Лідерка БЮТу виходить останньою і каже, що дипломати висловили свою думку стосовно політичної ситуації, яка сьогодні склалася в Україні. Закликали політиків рухатися шляхом демократичних виборів. Вона нагадує, що указ президента про розпуск парламенту є реальністю.

— Він оприлюднений і увійшов у законну дію, — каже Тимошенко і кладе Конституцію перед собою на стіл. На питання щодо поновлення Сергія Ківалова на посаді голови Центрвиборчкому Тимошенко довго усміхається і каже:

— Враховуючи його "клікуху" на минулій виборчій кампанії (через затягування підрахунку голосів Сергія Ківалова називали "Підрахуй". — "ГПУ")... Мені просто шкода вух неповнолітніх дітей. Але я думаю, якщо він знову почне рахувати, то діти познайомляться з новими нецензурними словами.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко нагадала "клікуху" Ківалова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі