четвер, 28 лютого 2008 17:34

Тимошенко лежить у лікарні з гайморитом

Тимошенко лежить у лікарні з гайморитом

У вівторок прем"єр-міністра Юлію Тимошенко, 47 років, через ускладнення після грипу забрали до лікарні. Як повідомляють у Кабміні, у неї — гайморит і температура під 40 градусів.

— Виникли достатньо серйозні проблеми зі здоров"ям, і вона повинна проходити лікування в спеціалізованому закладі, — розповідає перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов, 43 роки. — Тимошенко спробувала вийти на роботу, але звідти її забрали у лікарню.

— У Юлії Володимирівни болить горло, їй важко і боляче розмовляти, — говорить помічниця прем"єрки Ольга Трегубова. — Вийшло, що вона легковажно поставилася до свого здоров"я. Хворіє три тижні і при цьому працювала.

Прес-секретар прем"єрки Марина Сорока повідомила, що Тимошенко зможе вийти на роботу після вихідних.

Уже не вперше прем"єр змушена брати лікарняний. У середині січня через ангіну вона не змогла прийти на засідання Ради національної безпеки та оборони і не полетіла на інавгурацію президента Грузії Михаїла Саакашвілі. У лютому висока температура знову "вклала" Тимошенко в ліжко. Проте за кілька днів вона поїхала на переговори до Москви. Під час перемовин сиділа у пальто й постійно користувалася хустинкою.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко лежить у лікарні з гайморитом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі